Notch, creatorul Minecraft vrea să înceapă lucrările pentru un nou joc

0
1602

Cel mai cunoscut developer de jocuri, Notch, vrea să pună bazele unor noi proiecte. Notch, s-a gândit bine şi vrea să mai facă încă un joc, vrrea să redevină din nou faimos prin simplitatea jocurilor sale. Minecraftul la scos în evidenţă, jocul l-a făcut unul dintre cei mai buni dezvoltatori din lume, reuşind să capteze milioane de oameni în industria sa. Cu ajutorul Minecraft-ului Notch a reuşit să facă miliarde, a reuşit chiar să îl vândă şi companiei Microsoft pentru 2,5 miliarde dolari.

Dacă stăm bine şi ne gândim la ceea ce este Minecraft, nu vom găsi prea multe lucruri pe care să le povestim, este un joc simplist, cu o grafică în 3d combinată cu cea în 8 biţi, fără poveste doar cu câteva elemente ce mai diversifică intreaga activitate din joc. Principalul scop al jocului fiind acela de a te face să supravieţuieşti şi să construieşti.

Dacă Notch îi va acordă la fel de mult timp pe cât a acordat şi Minecraftului succesul îi va fi aproape. Din păcate la momentul de faţă nu se ştiu foarte multe informaţii cu privire la viitoarele jocuri pe care vrea Notch să le lanseze dar ne aşteptăm să fie mult mai bune decât Minecraft şi să adauge lucruri noi în industrie, inclusiv un engine inovativ.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.