Apple ar putea fi dat în judecată

0
849

Conform unor zvonuri din presă, se preconizează că cei de la Apple se pregătesc să înceapă lucrările la o super maşină. Va fi ceva nemaivăzut pe piaţă, electronic şi inteligent ce va putea să ofere utilizatorului exact ceea ce îşi doreşte de la o maşină. Fie că vorbim despre sport sau condus prin oraş, maşină se va descurca extrem de bine conform zvonurilor primite.

Nu a durat foarte mult timp iar compania a ajuns să fie dată în judecată. Din cauza unui simplu zvon se pare că cei de la Apple vor avea de suferit. Companiile ce produc la momentul de faţă maşinile electrice ar fi dat în judecată Apple pentru că le-ar fi furat ideea. Tesla Motors Inc şi General Motors se pregătesc să lanseze un produs similar cu cel al Apple în anul 2017. Se pare că aceştia vor să o ia înaintea tuturor şi să aducă cea mai performantă şi sofisticată maşină din lume. Conform spuselor acestora se pare că viitoarea lor maşină va avea o autonomie de 300km cu o singură încărcare şi va costa sub 40.000 de dolari.

Apple nu s-a lăsat mai prejos şi probabil va avea de suferit din această cauză, aceştia punându-şi oamenii la treaba şi încercând să producă una dintre cele mai bune maşini. Nu va aşteptaţi însă să vedeţi acest model prea curând pe piaţă, întrucât conform calculelor noastre maşină va fi disponibilă în anul 2020.

Producătorii de maşini la momentul de faţă aproximează un timp de 6, 7 ani pentru conceperea unei maşini de la 0. Dacă cei de la Apple se vor descurcă să nu între în nici-un proces cu această nouă idee, succesul le va fi aproape.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.