Noul smartphone Xperia Z4v e dedicat gamer-ilor?

0
1252

In cadrul recent desfășuratului eveniment E3, compania Sony și-a lansat ultimul smartphone Xperia Z4v. Deși bazat pe versiunea de anul trecut Z3v, mulți l-au comparat cu Z4 față de care, la prima vedere, nu apărea decât o modificare legată de creșterea rezoluției de la 1920×1080 la 2560×1440 și alta privind bateria care de la 2930 mAh creștea la 3000 mAh, modificări ce au afectat grosimea și greutatea smartphone-ului care s-a mărit cu 1,3 milimetri, respectiv 18 grame.

Cu un design similar versiunilor precedente, noul Z4v dispune de același display de 5,2 inch, aceeași memorie 3GB de RAM, aceeași cameră de 20,7 MP și memorie internă de 32GB cu posibilitatea extensiei printr-un card microSD de 128GB.

3

Intre modelele Z4v și Z3v există totuși câteva modificări cum ar fi camera frontală ce are acum 5MP față de 2,2MP iar rezoluția de care menționam mai sus pune acest nou smartphone pe picior de egalitate cu versiunile de top, de genul Galaxy S6 Edge. In acest nou Z4v Sony a înlocuit procesorul Snapdragon 801 din Z3v cu un Snapdragon 810 octa-core SoC ce permite înregistrarea video 4K.

Deși bateria noului smartphone Z4v scade față de Z3v de la 3200 mAh la 3000 mAh, Xperia Z4v vine cu tehnologia de încărcare rapidă Qualcomm 2.0. Ca și înainte, litera ”v” din finalul denumirii desemnează exclusivitatea comerciantului Verizon Wireless.

Z4v păstrează tradiția rating-ului excelent cuprinsă între IP65 și 68 privind rezistența la apă și praf, venind acum cu o simbioză perfectă cu PS4 Remote Play, caracteristică ce permite rularea unor jocuri pe smartphone fără a porni consola PS4.

2

Cunoscute pentru durata de viață foarte lungă a bateriilor ce alimentează smartphoneuri-le Sony, sunt convins că Z4v va continua mentalitatea companiei, care nu a adoptat politica celorlalți producători de dispozitive mobile ce obligă consumatorul să aleagă între modelele cu design splendid și cele rezistente, realizând produse atât arătoase cât și solide.

Un posibil impediment al succesului noului smartphone Xperia Z4v îl poate constitui faptul că Verizon nu vinde console PS4, acest fapt îngreunând semnificația avantajului de a folosi smartphone-ul pe post de Remote Play. Oricum, sunt convins că adevărații gameri nu vor rata o astfel de oportunitate.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.