Sunet de bună calitate la preţuri rezonabile

0
803

Dacă nu eşti hotărât în privinţa unui sistem audio pentru calculator sau pentru orice alt device, astăzi vă oferim o listă cu unele dintre cele mai interesante platforme audio de la eMAG.

ms 31

Boxe A+2.1 MS31, 40W RMS

Cu o putere de transmitere a sunetului de 40 de waţi reali şi cu un consum de energie destul de scăzut, certificat A+, boxele MS31 sunt printre cele mai interesante de pe piaţă, întrucât combină eficienţa cu peformanta. Acestea beneficiază de un panou de control destul de avansat ce are integrat un buton de volum, treble şi bass, cât şi unul pentru trecerea rapidă printre melodii, întrucât sistemul se bucură totodată de un port USB şi SD, astfel încât să poţi asculta muzică chiar şi atunci când nu ai un alt dispozitiv audio de la care să se transmită sunetul. Produsul poate fi achiziţionat de la eMAG la preţul de 299.99 Lei.

lg

Boxe 2.1 Logitech Z-523

De fiecare dată cei de la Logitech au reuşit să ne surprindă în cel mai plăcut mod posibil, atât prin performanţă cât şi prin modul în care au aranjat fiecare element în parte. Boxele Logitech Z-523 sunt dovada vie că dezvoltatorii Logitech nu se lasă niciodată mai prejos, ci dimpotrivă, se străduiesc să lanseze produse doar de bună calitate. Boxele au o putere de 40 de waţi şi pot transmite sunetul la 360 de grade, având totodată şi un panou de control cu mult mai simplist faţă de cel de la modelul prezentat anterior, întrucât are doar un buton de volum şi unul de bass. Produsul poate fi achiziţionat de la eMAG la preţul de 314.49 Lei.

img182111_29052013151313_0_350x350c_8l9b

Boxe 2.0 Logitech Z120 de 1.2W RMS

Un aspect şi mai important la boxele de ultimă generaţie îl constituie mărimea, astfel încât Logitech a ales ca pentru modelul Z120 să se gândească mai mult la acest lucru şi să le facă mai mici. Întrucât dimensiunea este suficient de optimizată, boxele pot fi carate cu uşurinţă oriunde v-aţi deplasa. Acestea beneficiază de o intrare jack de 3,5 mm cât şi de un port USB, oferindu-vă un pachet complet. Produsul poate fi comendat de la eMAG la preţul de 63.99 Lei.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.