Cele mai râvnite jocuri de PC dezvăluite la E3 2015: informații și trailere

0
743

Pe lângă ambițioasele proiecte ce țin de realitatea virtuală de care se tot vorbește în presă, PC-urile dotate cu configurații hardware bogate rămân piatra de temelie pentru mulți gameri când vine vorba de rularea de jocuri. Desigur că nici variantele unor console precum Shield sau cele din setul Steam Machines nu trebuiesc neglijate, dar în majoritatea cazurilor controlul deplin asupra unui joc poate fi asigurat de utilizarea tastaturii și a mouse-ului.

După cum știm, celebrul târg de jocuri E3 din acest an și-a deschis porțile și are de oferit o sumedenie de jocuri video de ultimul ragnet, iar majoritatea pot fi jucate și pe PC. Despre unele am mai vorbit deja în articole precedente, dar aici voi vorbi despre cele mai impozante nume.

Mass Effect Andromeda:

Dezvoltat de BioWare și publicat de către Electronic Arts, acest joc relevă acțiuni imaginare petrecute în galaxia vecină Andromeda. Este disponibil și pentru consolele Xbox One și Playstation 4.

Dishonored 2:

Acesta este succesorul jocului din 2012, este dezvoltat de Arkane Studios și publicat de Bethesda Softworks. Noul Dishonored prezintă povestea unui individ care se află într-un lung proces de a descoperi fapte de corupție petrecute pe insula Serkonos. Jocul mai este destinat pentru consolele Playstation 4 și Xbox One.

Star Wars: Battlefront:

A fost publicat de către Electronic Arts spre sfârșitul conferinței E3, ceea ce înseamnă că se așteaptă ca jocul să fie foarte bine primit de către fani. Nici nu trebuie să ne mire, luându-se în considerare succesul enorm de care s-a bucurat celebra franciză Star Wars creată de George Lucas și care a servit drept sursă de inspirație pentru multe alte jocuri video.
Star Wars Battlefront va fi lansat oficial în a doua jumătate a lunii noiembrie, pentru PS4, Xbox One și PC.

Call of Duty: Black Ops III:

Succesorul lui Call of Duty: Black Ops II din 2012 va fi lansat oficial pe 6 noiembrie pentru PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One și bineînțeles, PC.

Anno 2205:

Acest joc prezintă scenariul conform căruia oamenii au colonizat puternic Luna, realizându-și un întreg habitat acolo. Este al șaselea joc din seria Anno, urmând să fie lansat doar în varianta pentru PC-uri pe 3 noiembrie.

Mirror’s Edge Catalyst:

Perceput de multă lume drept un highlight al conferinței E3, acest joc este publicat de către Electronic Arts și va fi lansat oficial abia anul viitor pe 23 februarie, urmând să fie disponibil și pentru consolele Xbox One și Playstation 4.

Need For Speed:

2015 va însemna și un remake al celebrului joc Need For Speed. Publicat de EA și dezvoltat de firme din Anglia, Suedia dar și din România, acest joc va fi lansat pe 3 noiembrie și va putea fi jucat pe PS4, Xbox One și PC.

Deus Ex: Mankind Divided:

Acesta va fi lansat abia anul viitor pentru PC, Xbox One și Playstation 4. Am mai vorbit despre el într-un articol anterior, aici.

Battlecry:

https://www.youtube.com/watch?v=FgAcL5yk8uo

Acesta este din câte se pare un joc foarte brutal ce va fi lansat de Bethesda Softworks către sfârșitul anului, necunoscandu-se încă o dată exactă de lansare.

The Division:

The Division este produs de Ubisoft ca și celelalte jocuri din serie. Deși nu pare tocmai genul de joc pentru doamne și domnișoare, fiind un shooter post-apocaliptic, el va fi lansat anul viitor de ziua femeii, pe 8 martie, pentru Playstation 4, Xbox One și PC.

Hitman:

Va fi al șaselea din seria de jocuri cu același nume, fiind dezvoltat de IO Interactive și urmând să fie publicat de Square Enix. Va fi lansat pe 8 decembrie 2015 pentru Playstation 4, Xbox One și PC.

Rise of the Tomb Raider:

Acesta este un joc de acțiune-aventură dezvoltat de Crystal Dinamics și urmând a fi publicat de Microsoft Studios.

Plants vs Zombies: Garden Warfare 2:

Dacă cei mai cârcotași din fire ar cataloga acest joc ca pe unul dedicat mai degrabă copiilor decât gamerilor experimentați, această nouă creație ce va fi publicată de Electronic Arts se arată destul de generoasă în privința gameplay-ului.
Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 va fi lansat la începutul anului viitor pentru PC, Xbox One și Playstation 4.

 Assassin’s Creed: Syndicate:

Acest nou joc din lunga și faimoasa serie cu același nume este produs de Ubisoft Quebec și publicat de Ubisoft. Va ieși în luna octombrie și va fi disponibil pentru PC, Playstation 4 și Xbox One.

Batman: Arkham Knight:

Acesta este, probabil, cel mai mare highlight dintre jocurile prezentate la E3 2015. Dacă primul personaj sub titulatura Batman apărea în anul 1939 și era unul destul de simplist și de anost, Batman-ul anului 2015 are parte de dotări ce pot capta atenția oricui.
Batman: Arkham Knight va fi lansat oficial pe 23 iunie, destinat fiind pentru PC, Playstation 4, Xbox One, OS X și Linux.

Gigantic:

Gigantic are parte de un gameplay destul de similar cu cel al lui Dota 2 și de o construcție a personajelor inspirată destul de mult din desene animate ideale pentru copii. Jocul va putea fi rulat gratis și va fi disponibil în varianta beta începând din luna august, pentru Xbox One și PC.

Firewatch:

https://www.youtube.com/watch?v=NWaYVBCuQVs

Nedispunând de calități grafice spectaculoase, Firewatch prezintă un joc de aventură de tip first person, dezvoltat fiind de Campo Santo și publicat de Panic. Va fi disponibil pentru PC, Playstation 4, OS X și Linux.

FIFA 16:

Ultimul, dar nu și cel din urmă: FIFA 16, un joc așteptat intens de către majoritatea iubitorilor sportului-rege. Aflat în puternică concurență cu seria Pro Evolution Soccer, FIFA va lansa începând din data de 22 septembrie un nou joc ce se anunță a avea îmbunătățiri semnificative în comparație cu predecesorul său, FIFA 15: campionate noi, gameplay îmbunătățit, echipe actualizate în conformitate cu realitatea sau fotbalul feminin sunt doar unele aspecte ce merită atenție sporită.
FIFA 16 va fi disponibil pentru Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360 și Xbox One.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.