La conferința E3 vom avea parte de noi dezvăluiri privind jocul „Deus Ex: Mankind Divided”

0
817

Cum Deus Ex: Mankind Divided este unul din cele mai așteptate jocuri video ale anului pentru PC, PS4 și Xbox, firma Square Enix tocmai a anunțat prin intermediul unor oficiali că îl va prezenta în amănunt în timpul conferinței E3 din acest an, care va avea loc în Los Angeles. Acest „în amănunt” înseamnă și că vom putea vedea filmări legate de gameplay, ceea ce nu poate fi decât entuziasmant pentru fani și pentru comunitatea gamerilor în general, pentru că nimeni nu se poate mulțumi doar cu un trailer.

Noul joc din seria Deus Ex dezvoltat de Eidos Montreal are divulgate deja multe informații privind cerințele de sistem, storyline-ul și altele. În ciuda faptului că posedă capacități grafice spectaculoase, el poate fi rulat cu doar 2GB memorie RAM, procesor Intel Core 2 Duo E4400 de 2.0GHz sau Athlon 64 X2 Dual Core 4000+, placă video Nvidia GeForce 8600 GTS de 512MB sau Radeon HD 2900 GT și cu un spațiu liber pe hard drive de 8, 5GB. Pentru o funcționare mai optimă, este recomandată placa video GeForce GT 340, dar și procesorul Athlon X2 7750.

Acțiunea jocului are loc în anul 2029, avându-l în prim plac pe Adam Jensen care își va continua aventurile din predecesorul joc Deus Ex: Human Revolution, acelea în care a jucat rolul unui cyborg ce avea misiunea să apere cu prețul vieții idealurile pentru care exista compania sa, una de mare prestigiu. Adam a vizitat multe orașe celebre în timpul periplului său, precum Detroit, Montreal, Singapore sau Shangai.

Prezentările celor de la Square Enix în cadrul conferinței E3 vor avea loc marți, pe data de 16 iunie 2015. Cât despre data lansării noului joc Deus Ex, aceasta este necunoscută momentan.

Firmă Square Enix este originară din Japonia și a fost fondată în anul 2003 prin fuziunea dintre companiile Square și Enix. A produs multe serii de jocuri pentru console, cele mai importante fiind Final Fantasy, Dragon Quest sau Kingdom Hearts.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.