De ce nu vom vedea al doilea film „Familia Simpson” prea curând?

0
689

Filmul „Familia Simpson” ce a avut un mare succes în anul 2007, nu va avea parte de o continuare prea curând. Asta pentru că nu este în plan realizarea altui film până în momentul în care serialul „Familia Simpson” va ajunge la final.
Cu seria „Familia Simpson” la cel de al 27 sezon, Variety a purtat o discuție cu producătorul executiv Al Jean despre un nou film „Familia Simpson”.

„ Filmul a folosit majoritatea resurselor utilizate pentru realizarea serialului așa că deocamdată nu se poate vorbi de un nou film Familia Simpson, cel puțin nu până la terminarea serialului” a declarat producătorul.

Asta înseamnă că cel de-al doilea film „Familia Simpson” nu iși va face apariția pentru încă 2 ani. Luna trecută serialul de lung metraj a semnat cu Fox nu doar pentru sezonul cu numarul 27, ci și pentru sezonul 28 ce va fi difuzat în 2016-2017.

În decembrie 2007, un câștig de 74 de milioane de dolari a adus difuzarea filmului „Familia Simpson”, după doar câteva zile, iar spre finalul primelor difuzări în toate cinematografele din întreaga lume, filmul a avut un câștig de peste 527 milioane de dolari. Pentru un buget de 75 de milioane de buget, câștigul a fost unul impresionant.
Ne putem da seama că cei de la 20th Century Fox ar fi mai mult decât fericiți dacă cei din spatele filmului ar da startul unui nou film „Familia Simpson”, dar, deocamdată nu se poate vorbi despre asta.

Al Jean, producătorul executiv, alături de celelalte persoane ce se află la conducerea producței filmului și serialului „Familia Simpson” vor trebui să facă ceva înainte de anul 2027, sau îl vor transforma pe Bart Simpson într-un mincinos.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.