iOS 9 data de lansare, caracteristici și zvonuri.

0
1517

iOS 9 este de asteptat să fie dezvăluit azi 8 iunie 2015, făcând din acesta următorul proiect mare al Apple, proiect între Apple Watch lansat în aprilie și iPhone 6s ce își va face apariția în luna septembrie. Noua versiune iOS va favoriza câteva caracteristici suplimentare și aplicații, dar va fi concentrată pe stabilitate și va sări peste orice modificări vizuale drastice, conform celor mai recente zvonuri.

iOS 9 data de lansare.
Dezvoltatorii Apple înregistrați se pot astepta să găsească și să poată downloada următorul iOS updatat de azi, 8 iunie. Cele mai recente știri, neoficial, par să indice faptul că marea companie ar putea lansa pentru prima dată iOS 8.4, ca mai apoi sa dezvăluie o rețea socială bazată pe artist, ca parte a aplicației Apple Music.
Curând, ar putea exista o lansare publica a iOS 9 beta, având in vedere toate problemele ale iOS 8 de acum un an, iar versiunea finală ar trebui să iși facă apariția în septembrie, împreună cu noul iPhone.

Compatibilitate iOS 9.
După cum știm iPhone 4 nu este compatibil cu sistemul iOS 8 lansat anul trecut, așa cum iPhone 3GS a fost depășit de sistemul iOS 7 acum doi ani. Se prea poate ca și iPhone 4S să nu fie compatibil noului iOS9.
Mai presus de toate, iPhone 5 și iPhone 5C a introdus memoria 1Gb de rami, urcând de la cei 512MB ai iPhone 4S.

Expansiunea Apple Pay.
Cu Android Pay demodat, Apple pare gata să-și extindă platforma de plată de pe mobil dincolo de granița Statelor Unite, în Marea Britanie, Canada și în cele din urmă China.

iOS9 „Force Touch” pentru iPhone 6.
Așa cum ar spune unele persoane, cu apariția noilor hardware vin noi responsabilități pentru programe. Exact asta se va întampla cu iOS 9 când va ieși pe piață noul iPhone.

Noua tastatura iOS9.
Apple a lansat ceea ce se numește “ best keyboard yet” cu iOS 8 QuickType, dar se prea poate să fie depășit de tastatura noului sistem iOS 9. Deși dimensiunea tastaturii următoare va fi aceeași, Apple a declarat că va exista un prototip de tastatura ce se potriveste mai multor comenzi rapide, chiar și în modul portret.

Transport public pe Apple Maps.
Probabil utilizatorii nu știu, deoarece majoritatea folosesc Google Maps și nu Apple Maps, dar Apple Maps nu deține hărti ale transportului public. Navetiștii se pot bucura, deoarece rutele de tren, autobuz sau metrou iși vor găsi loc în noul sistem iOS 9, cel puțin dacă vorbim de locuitorii celor 6 orașe San Francisco, New York, Toronto, Londra, Paris și Berlin.

Stabilitate îmbunătățită.
Principala îmbunătățire ce o vom găsi în noul sistem iOS9 este stabilitatea, după ce iOS 8 a avut un start nu prea favorabil din cauza erorilor.

Mai multe prescurtări în interfață.
iOS 9 ar putea să deschidă noi comenzi rapide, permițându-va să navigați rapid meniurile de pe iPhone sau iPad prin simple atingeri sau gesturi. Apple a făcut o treabă bună cu iOS 8 prin notificarile interactive, contacte frecvent listate în meniul „multitasking” și multe alte comenzi rapide.

iCloud reduce prețurile.
Pregătit sau nu, tot este salvat automat în zilele noastre, fotografii, filmulețe și documente. Cu siguranță nu vom pierde nimic cu ajutorul iCloud Drive, dar cu anumite costuri. Costurile pentru spațiul de 1TB oferit de Dropbox și Google Drive sunt la jumătate față de prețul iCloud Drive.

Mai bine folosiți Jailbreak decat prevenirea folosirii lui.
Apple a facut tot ce se putea face pentru a preveni jailbreaking însă utilizatorii au găsit mereu o nouă metodă. Nu spunem ca Apple să nu restricționeze anumite lucruri, ci doar să lase mai multa libertate utilizatorilor.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.