Trailer-ul oficial și cerințe de sistem pentru Fallout 4

0
752

Jocul video Fallout 4 este un viitor shooter mult-așteptat care cuprinde un scenariu post-apocaliptic, fiind dezvoltat de firma Bethesda Softworks. Precedentul Fallout 3 din 2010 a fost perceput drept un joc de tip loot-and-shoot extrem de bun, fapt pentru care s-a dorit în mod impetuos o continuare a sa.

Deși toate detaliile care țin de Fallout 4 vor fi anunțate oficial în scurt timp, la conferința E3 pe 14 iunie, cunoaștem deja câte ceva despre joc. Unul ar fi acela că acțiunea prezentată va avea loc în orașul american Boston, ceea ce înseamnă că ne putem aștepta să întâlnim celebra „biserică al lui Cristos” parțial dărâmată sau statuia lui Paul Revere într-o ipostază similară.

Mai știm și că firma dezvoltatoare Bethesda Softworks a uploadat recent un video pe pagina oficială a jocului, care conține un trailer cu acesta:

Dacă nu vă impresionează nimic la primele secunde ale filmării, vă recomand să fiți răbdători sau să săriți direct la 1:15. Teaserul a reușit deja să provoace un val de reacții pozitive pe Internet în rândul gamerilor și mai ales a fanilor seriei Fallout. Aceștia din urmă au pretenții uriașe de la Fallout 4, pentru că precedentul Fallout 3 a cunoscut o evoluție uriașă în comparație cu predecesorul său, făcând tranziția de la jocul de tip 2D către 3D, introducând conceptul de first-person gameplay.

Fallout 4 va fi disponibil pentru platformele Playstation 4, Xbox One și PC, fără a se cunoaște momentan o dată exactă de lansare. Ca orice alt joc al anului 2015 destinat pentru console precum cele menționate, el necesită o minimă configurație hardware pe care nu oricine o poate avea: procesor Intel Core 2 Duo E6300 de 1, 86GHz sau AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+, placă video Nvidia GeForce minim GT 240 sau Radeon HD 5550 de 1GB, memorie RAM de 4GB, memorie disponibilă pe hard-disk de 24GB și minim Windows 7 că sistem de operare. Cerințele recomandate sunt ceva mai pretențioase: procesor Intel de 3, 2GHz sau Phenom ÎI X3 B77, placă video Nvidia GTX 650 sau Radeon R7 250 de 2GB și 6GB de memorie RAM.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.