Jocul Forza Motorsport 6 pentru Xbox One are peste 450 de maşini şi grafică incredibilă

0
477

Site-ul japonez al Xbox tocmai a deschis o nouă pagină pentru viitorul joc Forza Motorsport 6, disponibil exclusiv pentru Xbox One, dezvăluind detalii interesante despre joc şi câteva imagini. Ulterior pagina a fost ştearsă.

În noul joc Forza 6 vor fi disponibile peste 450 de maşini recreate imaculat şi customizabile, 26 de locaţii de renume mondial dintre care amintim Daytone şi Rio, dar şi posibilitatea de a juca online alături de oameni din toată lumea. Modul online va include curse cu 24 de jucători şi oponenţi de tip Drivatar.Jocul dispune de o grafică nemaipomenită la rezoluţia de 1080px şi 60 de frame-uri pe secundă. Vremea ploioasă, bălţile 3D şi cursele pe timp de noapte îţi vor testa abilităţile de conducere la maximum.

„Această franciză, Forza, a început acum 10 ani. Şi în aceşti 10 ani, am văzut o relaţie între industria auto şi industria de jocuri video”, a declarat Dan Greenawalt, directorul creativ al studiourilor Turn 10.

Producătorul auto Ford a dezvăluit că în Forza 6 vor fi disponibile supermaşini precum F-150 Raptor, Shelby GT350 Mustang şi noul Ford GT.

Seria de jocuri de curse numită Forza Motorsport a fost creeată de studiourile Turn 10 şi publicată de studiourile Microsoft şi este disponibilă pe consolele Xbox, Xbox 360 şi Xbox One. Al şaselea joc din seria Forza a fost anunţat în luna ianuarie a acestui an şi va fi dezvăluit la târgul de jocuri video Electronic Entertainment Expo (E3) care va avea loc la data de 15 iunie 2015 în Los Angeles, Statele Unite ale Americii.

Mai jos este trailer-ul Ford GT 2015 pentru Forza Motorsport 6 (Xbox One).

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.