A fost lansat un nou update pentru Xbox One

0
609

Cum cei de la Microsoft sunt tot mai preocupați în ultimul timp să-și îmbunătățească serviciile și să-și extindă uriașa influență asupra lumii digitale, planul lor nu avea cum să neglijeze industria jocurilor și a consolelor, fapt pentru care tocmai au anunțat un update important pentru Xbox One.

Paradoxal e faptul că noul update nu va introduce caracteristici noi consolei, deși este prezentat ca fiind o realizare cu ajutorul căreia ne putem pregăti de viitor. Da, chiar așa s-au exprimat pe Twitter Larry Hryb și directorul Mika Ibarra, oricât de ciudat și de amuzant ar suna pentru unii.

Așadar, e clar că utilizatorii de Xbox One nu vor avea parte de mai multă memorie RAM sau de placă video îmbunătățită, dar atunci despre ce să fie vorba? Personal tind să cred că e vorba de un joc foarte solicitant pentru specificațiile hardware care va veni gratis. Deja știm că o variantă de Xbox One cu capacitate de stocare dublă față de cea obișnuită se află în producție, deci misteriosul update nu ar trebui să ne mire.

Nu ne rămâne decât să așteptăm cu mare interes târgul de jocuri E3, acolo unde Microsoft își va avea reprezentanți care vor oferi detalii legate de planurile de viitor pentru consola Xbox One, acțiune programată mai exact pentru data de 15 iunie 2015.

Potrivit unui studiu realizat în anul 2014, Xbox One a fost a doua cea mai bine vândută consolă de jocuri la nivel global, după Playstation 4. Diferența a fost una destul de mare, de circa 1, 2 milioane de cumpărători, probabil în primul rând din cauza faptului că PS4 are un preț mult mai mic decât cel pentru Xbox One.

Consola Xbox One poate fi achiziționată în diferite modele de la eMAG, dând click aici

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.