Ultima mașină de curse Aston Martin vă va lua ochii

0
438

Am găsit imposibil de privit noua mașină de curse Aston Martin Vantage GTE. Cu siguranță va fi nevoie să vă puneți ochelarii sau să reglați monitorul pentru marea apariție a acestei mașini de curse Aston Martin Vantage GTE. De ce? Artistul, Tobias Rehberger, explică: “Modelul este bazat pe un efect optic geometric. Comparat cu un obiect în viteză, o fixare a unui punct pe acest model este imposibilă.”

Dupa 30 de ani de când a participat la prima cursă de 24 de ore, Rehberger a creat modelul ce dă impresia de mișcare chiar și când mașina se află în staționare, o creație unică, cum nu e alta.

Vantage este programat să participe la o cursă de 24 de ore în LeMans, cursă ce se va desfășura weekend-ul viitor, 13 și 14 iunie,  în Franta, în faimosul Circuit de la Sarthe. Această mașină este propietatea unui fan Rehberger, căruia Aston Martin i-a spus: “A fost cu adevarat interesant să văd cum s-a reușit să se manipuleze apariția acestei mașini de curse.” Am putea spune că a fost un adevarat succes, mașina având un mare impact asupra privitorilor.

Daca vei privi această cursă nu uita să fii cu ochii pe mașina cu numărul 97, dar nu stărui prea mult.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.