Nvidia Shield, va avea o variantă cu 500GB spaţiu de stocare

0
497

Consolele Next-Gen încep să devină din ce în ce mai căutate, oferindu-le tuturor pasionaţilor, posibilitatea de a avea acces la unele dintre cele mai bune jocuri din lume. Consolele de gaming, în general, încep să aibă un avantaj în fata computerelor, atât pentru modul uşor de utilizare cât şi costurile extrem de mici. Cei de la Nvidia nu se lasă niciodată mai prejos, vrând să lanseze o consola dedicată gaming-ului pe Android. Nvidia Shield, a fost anunţată acum mai bine de o luna, şi iată că deja se văd primele rezultate.

După lansarea consolei portabile Nvidia Shield şi tabletei Shield Tab, dezvoltatorii anunţă un nou device, mai exact o variantă a consolei Nvidia Shield, însă de data aceasta pentru televizor. Noul produs poartă denumirea de Nvidia Shield Android TV, şi oferă performanţe de neegalat din domeniul gaming-ului pe Android. Cu toate că versiunea portabilă a consolei nu a reuşit să atragă prea mult interes din partea publicului, cei de la Nvidia speră ca viitorul lor produs să devină unul revoluţionar şi să schimbe total percepţia asupra jocurilor pe sistemul de operare a celor de la Google.

Dezvoltatorii sunt de părere că Nvidia Shield Android TV rămâne la momentul de faţă doar un produs dedicat dezvoltatorilor, cu toate că pe Amazon a apărut cu poze oficiale, fapt pentru care ni se confirmă că nu este o glumă.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.