OnePlus X, telefonul cu două camere pe spate

0
800

Modelul OnePlus Two a fost unul dintre cele mai râvnite telefoane, făcând la momentul lansării ravagii printre terminalele de acest gen de pe piaţă. Pe lângă performanţa ridicată, preţul acestuia este extrem de bun, iar asta nu îl face decât să fie un telefon căutat si de buget. Compania producătoare, a înţeles cât de importantă este calitatea telefoanelor lor, aşa că s-au gândit să lanseze pe piaţă un alt terminal de acest gen.

În cadrul unui interviu, unul din directorii companiei vorbea despre viitorul lor telefon şi despre faptul că s-ar putea să ajungă pe piaţă până la finalul acestui an, însă neoferind informaţii prea concrete despre data în care va apărea sau preţul pe care îl va avea. Iniţial, în interviu se vorbea despre modelul OnePlus Two Mini, gadgetul care avea să fie cu ceva mai mic faţă de versiunea completă de 5.5 inch, astfel încât să îi mulţumească şi pe cei ce îşi doresc un telefon mai mic şi uşor de ţinut în mână. Astăzi, după o bună perioada de timp aflăm că nu era vorba despre un terminal Mini, ci mai degrabă de o nouă versiune denumită şi OnePlus X.

v

Informaţiile despre OnePlus X au fost găsite prin intermediul reţelei Weibo, sub forma unor declaraţii din presă. Desigur că pe lângă informaţii, aceştia au ataşat şi imagini, din care reies lucruri extrem de importante. În principal, din fotografiile publicate pe reţeaua Weibo, se pare că viitorul telefon va avea două camere pe spate, folosite precum şi în cazul HTC ONE M8 pentru refocalizarea imaginilor după ce au fost făcute.

Din păcate din imaginile publicate nu ne putem da seama de dimensiunile dispozitivului, însă s-ar putea să se păstreze varianta standard de 5 inch. Din informaţiile oferite, se pare că modelul OnePLus X nu va mai dispune de senzor de amprentă pe butonul de Home, de data aceasta urmând să fie înlocuit de butoanele software, iar întreaga operaţiune să se facă direct pe display.

Vom reveni cu mai multe amănunte în momentul în care producătorii se vor hotărâ să facă o prezentare ceva mai amănunţită a viitorului lor terminal mobil.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.