Overkill 3 beneficiază de o grafică extrem de bună pe platforma Android

0
435

Overkill 3, poate că nu este cunoscut precum alte serii din această categorie, însă se încadrează perfect pe orice terminal mobil, având o grafică de invidiat şi extrem de bine gândită, astfel încât să te ţină tot timpul cu ochii aproape de ecran. Jocul nu este întocmai unul dintre cele mai dificile, însă oferă suficient de multe lucruri prin care să poţi interacţiona cu personajele şi să obţii câteva ore bune de gameplay.

Precum Modern Combat 5, Overkill 2 şi multe alte jocuri din această gama, OverKill 3 din păcate nu are parte de o poveste prea captivantă. Mai pe scurt, povestea se desfăşoară în jurul unui erou plecat să unească toţi rebelii împotriva Facţiunii, astfel încât să devină pe viitor conducătorul lumii. Overkill 3 în comparaţie cu Call of Duty: Advanced Warfare stă mai bine la capitolul elementelor grafice, însă are mici probleme din punct de vedere al controlului. Singurele elemente ce au fost schimbate de la seria precedentă sunt armele, accesoriile şi designul.

Precum şi celelalte shootere, jocul te îndeamnă să foloseşti cele 3 combinaţii de baza, mai exact tragi, te ascunzi şi aştepţi că următoarea ţintă să îţi iasă în cale şi să o poţi omoarâ. Dacă ar fi să fac un rezumat al jocului, aş putea să spun că stă extrem de bine din punct de vedere grafic dar mai sunt mici probleme la gameplay.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.