Unul dintre cele mai mari trackere din lume ar putea fi blocat definitiv

0
491

Întrucât la momentul de faţă se desfăşoară un război continuu împotriva pirateriei şi a conţinutului ilegal, unul dintre cele mai mari trackere din lume ar putea fi blocat pe vecie. KickassTorrents, este unul dintre cele mai cunoscute astfel de sisteme prin care pirataria circulă la nivel înalt, astfel încât devenind o principală ţintă pentru producătorii de conţinut media şi nu numai. Conform informaţiilor primite, se pare că site-ul a fost blocat zilele trecute preventiv, întrucât autorităţile din mai multe regiuni au făcut în aşa fel încât site-ul să devină inaccesibil, eventual să îi se stabilească şi soarta pentru următorii ani.

Cei de la ThePirateBay au trecut prin acelaşi sistem, însă din fericire pentru ei au scăpat şi şi-au continuat activitatea, sub acelaşi nume, doar cu câteva elemente de design modificate. Autorităţile au confiscat domeniul KickassTorrents.so, dar iată că site-ul este din nou în picioare, nereprezentand vre-un pericol pentru cei ce îl accesează în acest moment. ,,Domeniul încalcă regulile deţinerii unei adrese .im, în consecinţă, a fost revocat.” au adăugat aceştia.

La momentul de faţă până nu va primi nici-un verdict final din partea judecătorului, site-ul va rămâne în picioare şi neatins, astfel încât dezvoltatorii având timp să schimbe locaţia sau să aducă noi sisteme prin care website-ul să nu mai fie sub urmărirea autorităţilor.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.