Pachetul Black Ops III „Juggernog Edition” conține un minifrigider

0
575

Indiferent dacă vă place sau nu, Call of Duty este renumit pentru edițiile sale de colecție. Activision pare a fi în pană de idei în ceea ce privește conținutul faimoaselor pachete, așa că odată cu următorul titlu al francizei, Black Ops III Juggernog Collector€’s Edition, adaugă în pachetul de colecție un minifrigider perfect funcțional. Un omagiu adus noului mod de joc „Zombi”, Juggernog este de fapt un dozator de băuturi de unde gamerii își pot reîncărca viața (în joc desigur, pentru un comision modic).

Pentru fanii seriei este un obiect destul de interesant de colecționat. Minifrigiderul emite lumini și sunete audio din joc și poate stoca 12 doze standard pline cu băuturile voastre favorite.
Pachetul include și un set de suporturi pentru pahare, un Black Ops III Season Pass, tichet care vă permite accesul la toate cele 4 pachete DLC, cartonașe ilustrate, o hartă, coloana sonoră a jocului în format digital și alte obiecte colectibile.

De menționat că precedenta ediție de colecția avea în componență o pereche de ochelari pentru viziune de noapte, o mașină RC și o dronă.
Lansarea Call of Duty: Black Ops III este programată pentru data de 6 noiembrie, pentru următoarele versiuni: Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360, Xbox One și PC. Încă nu știm cu siguranță prețul pachetului Juggernog Collectora’s Edition dar unii comercianți acceptă în prezent precomenzi la un preț de 199,99$.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.