Geeksphone renunţă la tot şi îşi încheie activitatea

0
510

Cine zicea că firmele de IT sunt cea mai bună afacere? Iată un exemplu destul de concludent, Geeksphone o companie care promitea multe, însă din păcate oficialii au hotărât să o închidă. Cu toate că au lansat unul dintre cele mai sigure smartphone-uri de pe piaţă, iată că nici cei mai buni nu mai au loc în războiul gadgeturilor. Blackphone este primul telefon din lume care a fost desemnat drept unul dintre cele mai sigure. Cu toate acestea, nu este un capăt de lume. Tot mai mulţi producători asiatici de telefoane încep să iasă la iveală pe piaţă cu produse din în ce mai bune.

Atunci când te lauzi că lansezi unul dintre cele mai sigure telefoane din lume, trebuie să îţi asumi şi anumite răspunderi, însă cel mai important aspect pe care trebuie să îl ai în vedere sunt hackerii, care au dorit să încerce să spargă securitatea lui Blackphone. Din fericire pentru ei, hackerii nu au reuşit să producă prea multe pagube, rămânând în continuare pe aceeaşi arie de securitate crescută.

Cu toate că firma avea un potenţial destul de crescut, după mai bine de 7 ani producătorii au ales să încheie orice tip de activitate, dorind să se reprofileze pe alte domenii, mult mai bănoase şi mult mai eficiente. Nu putem spune de Geeksphone că ar fi vrut să fie un competitor pentru Samsung sau HTC, însă era un început, o nouă gamă de telefoane dedicată în special celor ce ţin mai mult la siguranţa informaţiilor personale.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.