Palat pe roţi: Mack a construit un camion atât de scump, încât preţul lui este secret

0
642

Emblematicul producător auto, Mack, a onorat o comandă mai puţin obişnuită, un camion personalizat pentru sultanul statului Johor din Peninsula Malaezia. Clasicele ornamente cromate ale camionului au fost înlocuite cu accesorii confecţionate din aur masiv, tapiţerii brodate cu fir de aur şi, piesa de rezistenţă, un spaţiu amenajat cu grătar, scaune şi umbreluţe în spatele cabinei.

Preţul camionului nu a fost făcut public de producător, însă se speculează că ar depăşi cu mult recordul anterior înregistrat tot de aceeaşi companie, adică suma de 350.000 de dolari. Cu toţii ne-am putea întreba la ce i-ar folosi unui sultan o astfel de fiară (sau fiare) pe 6 roţi? Ei bine, noi credem că sultanul va folosi camionul pentru a remorca uriaşul iaht pe care îl deţine, ambarcaţiune ce nu poate fi remorcată de orice camion mediocru.

Palat pe roţi: Mack a construit un camion atât de scump, încât preţul lui este secret

Publicată de TouchNews.ro pe Duminică, 18 octombrie 2015

Camionul este inconfundabil şi îşi evidenţiază opulenţa prin ornamentele vizibile din aur masiv, iar dacă acest lucru nu este de ajuns, cu siguranţă drapelul statului malaezian Johor pictat de-a lungul caroseriei va spulbera până şi ultima urmă de banalitate.

Capodopera se află încă în Australia, acolo unde a fost construită, dar după ce aceasta va fi expusă în cadrul unei expoziţii caritabile organizată la sfârşitul acestei luni, va fi livrată clientului extravagant în Malaezia. Sperăm totuşi că sultanul a pregătit din timp uriaşul garaj care va găzdui noua sa achiziţie.

https://www.youtube.com/watch?v=tJZIJxIYeCk

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.