Panou LED Spectrum pe USB

0
567

După cum bine ştiţi majoritatea playerelor audio atât de pe telefon cât şi de pe calculator au în componenţa lor un bloc de lumini, o gradaţie ce poate să ofere în timp real informaţii luminoase cu privire la intensitatea sunetului. Unele sisteme hardware de acest gen sunt foarte greu de găsit la noi în ţară, eventual dacă eşti inginer IT poţi să îţi creezi singur propriul bloc de lumini.

Cei de la BangGood sunt printre puţinii distribuitori ce pun la dispoziţia utilizatorilor un pachet complet ajustabil, capabil să îţi ofere şansa de a configura forma şi dimensiunile în funcţie de preferinţă. Aceştia vor să îi ajute pe tinerii pasionaţi de tehnologie să înţeleagă mult mai uşor electronica şi modul în care funcţionează fiecare element. Instalaţia luminoasă ce are menirea de aţi arăta în timp real informaţii cu privire la modul în care se desfăşoară activitatea sonoră transmisă din calculator, poate fi asamblată cu uşurinţă, venind în pachet cu o schiţă destul de detaliată.

Aşa cum puteţi observa şi în clip-ul video ataşat mai jos, blocul de lumini afisează într-o formă cât mai atractivă modul în care este transmis sunetul. Dacă doriţi să va creaţi un astfel de sistem, cei de la BangGood va pun la dispoziţie un pachet complex de piese, la preţul de doar $10,99.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.