Brățara inteligentă Xiaomi Mi Band 1S are integrată o opțiune de monitorizare a pulsului cardiac și a fost certificată în Taiwan

0
646

Un nou model al brățării de fitness  Xiaomi Mi Band a fost fotografiat de Comisia Națională  de Comunicare (CNC) în Taiwan și imaginea a fost distribuită în cursul zilei de ieri pe site-ul agenției. Faptul că dispozitivul portabil a fost certificat în țara de origine, ar putea fi un semn că va fi prezentat în curând publicului. La fel ca originalul Mi Band, noul model nu dispune de nici un tip de display. Acest lucru  înseamnă că atunci când este necesar se va putea utiliza display-ul smartphone-ului conectat la Mi Band 1S.

În general, Mi Band 1S se aseamănă cu Xiaomi Mi Band dar există unele diferențe atât în ​​interior cât și în exterior. Noua unitate înregistrează atât programul de antrenament cât și cel de somn și va oferi utilizatorilor posibilitatea de a-și monitoriza bătăile inimii.  Partea din dispozitiv care încorporează elementele electronice și senzorii este detașabilă, permițându-i proprietarului sa schimbe benzile. Spre deosebire de Mi Band OG, micii conectorii tip furcă poziționați pe partea detașabilă a „terminalului” pot fi utilizați pentru încărcarea dispozitivului.

Cu toate că am aflat numărul modelului Xiaomi Mi Band 1S (MI XMSH02HM), nu știm care este prețul acestuia sau când ar putea fi prezentat oficial publicului. La un preț echivalent cu 12$, predecesorul său, Xiaomi Mi Band a fost primit de consumatori destul de bine, având în vedere numărul mare de unități livrate (peste 6 milioane).  Acest lucru a fost mai mult decât suficient pentru ca  Xiaomi să se claseze pe al doilea loc în rândul producătorilor de dispozitive portabile din lume, în primul trimestru al anului 2015, cu o cotă de piață de 24,6%.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.