Paypal achiziționează compania Xoom

0
522

Se pare că cei de la Paypal vor să consolideze statutul companiei lor, acela de cea mai importantă organizație la nivel mondial privind transferul de bani online, fapt pentru care au anunțat că vor achiziționa corporația Xoom în schimbul sumei imense de 890 milioane de dolari.

Xoom a fost înființată în anul 2001, își are sediul în San Francisco din California și se ocupă cu transferuri de sume de bani online ce pot fi efectuate atât de pe desktop-uri, cât și de pe tablete sau telefoane. Prin intermediul corporației americane s-au transferat peste 7 miliarde de dolari doar în ultimele 12 luni, serviciile sale fiind asigurate pe teritoriul a peste 30 de state printre care nu se regăsește și țara noastră: Argentina, Australia, Bolivia, Brazilia, Canada, Chile, China, Columbia, Costa Rica, Republica Dominicană, Ecuador, El Salvador, Franța, Germania, Guatemala, Honduras, India, Irlanda, Italia, Jamaica, Mexic, Olanda, Nicaragua, Pakistan, Panama, Peru, Filipine, Polonia, Sri Lanka, Spania, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Uruguay și Vietnam.

Așadar, noua achiziție a celor de la Paypal nu poate fi decât benefică pentru ei, întrucât Xoom este responsabilă și de remiteri, plăți de facturi și alte funcții interesante. Într-un comunicat oficial, cei de la Paypal au confirmat că noua lor izbândă înseamnă că vor putea să ofere o gamă mai largă de servicii către clienți, să îmbunătățească angajamentele făcute cu aceștia și nu în ultimul rând vor avea acces către o piață adiacentă și aflată în plină extindere.

Afacerea dintre Paypal și Xoom va fi finalizată undeva către sfârșitul acestui an și cele două companii vor lucra în paralel după ce se vor întocmi și semna toate actele necesare.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.