PGL Legends of the Rift Sezonul 1 pune la bătaie premii de 50.000 de dolari

0
402

În cadrul evenimentului DreamHack desfăşurat de dată aceasta la Cluj, vor participa unele dintre cele mai puternice şi mai cunoscute echipe de gaming din toată lumea. Pe lângă competiţia dedicată jocului Counter Strike Global Offensive cei de la PGL vor oferi un show de zile mari, alături de unul dintre cele mai apreciate şi mai competitive jocuri, mai exact League of Legends. Competiţia poartă denumirea de PGL Legends of the Rift Season 1 şi are sub aripa sa premii în valoare totală de 50.000 de dolari. Calificările au început deja prin intermediul platformei online iar printre formaţiile care şi-au rezervat deja un loc pentru drumul spre marele premiu se numără şi LEMURII SĂLBATICI DIN TIMIŞOARA.

LoL-DreamHack-Bucharest4_1

Liga PGL Legends of the Rift Season 1 este organizată în 12 echipe repartizate pe câte trei grupe. Opt dintre cele mai importante şi mai puternice echipe au fost deja invitate la turneu, iar alte 4 sloturi sunt rezervate tuturor celor ce vor veni din calificări. Câştigătoarele grupelor se vor înfrunta la marea finală LAN de pe 13 până pe 15 NOIEMBRIE la Bucureşti.

LoL-DreamHack-Bucharest2_1

Dintre cei 50.000 de dolari puşi la bătaie ca premiu pentru participanţii în cadrul ligii PGL, numai costurile de transport au un cost de 10.000 de dolari. PGL va răsplăti cu numeroase sume şi cadouri performanţele combatanţilor încă de la primul meci, liderii grupelor primind 1.500 de dolari şi un loc în play-off iar echipele de pe locurile 2 şi 3 vor primi şansa pentru al patrulea slot în turneul Last Chance.

LoL-DreamHack-Bucharest1_1

Echipele invitate: Denial eSports, Enigma eSports, Ex Nihilo, FM eSports, Gamers2, Hard Random, KEYD, Mousesports.

Programul evenimentului:

● 9-22 septembrie – Calificările internaţionale

● 6-14 octombrie – Faza grupelor

● 19-22 octombrie – Etapa Last Chance

● 13-15 noiembrie – LAN Playoff (Finala)

DISTRIBUIREA PREMIILOR TOTALE DE 50.000 DE DOLARI

Faza grupelor: 6.000 de dolari

Last Chance: 2.000 de dolari

Playoffs: 32.000 de dolari

+ 10.000 de dolari costuri de călătorie

Comentatorii PGL Legends of the Rift Season 1 sunt ANDREW “VEDIUS”
WILLIAM DAY şi JACKSON “OSIGALAS” WALTERS.

Evenimentul DreamHack va avea loc de pe data de 29 Octombrie şi până pe 1 Noiembrie 2015 la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.