Prima serie de ceasuri Apple Watch vor fi primite de cei care au facut precomanda. Zece dintre ele au prețul de la 50.000 la 80.000 lei

0
840

Precomenzile înregistrate la modelele noului Apple Watch vor începe să fie onorate de QuickMobile în țara noastră chiar din această săptămână, printre fericiții clienți ce își vor primi cât de curând ceasul dorit se numără și zece persoane ce au comandat modele ale căror preț variază între 50.000 și 80.000 lei.

Potrivit managerului general al QuickMobile în România, Tudor Țiboc, interesul arătat de clienții din țara noastră pentru recentul gadget al celor de la Apple a întrecut toate așteptările, aceștia fiind răsplătiți cu mult doritele smartwatch-uri, în pofida întârzierilor resimțite de livrările acestore la nivel internațional.

Numai în primele două săptămâni de precomandă s-au plătit mai mult de 300 de asemenea dispozitive wearable. Dintre acestea se disting 10 modele Apple Watch Edition, placate cu aur de 18 k și care dispun de o protecție a ecranului din cristal de safir șlefuit, prețul acestora în oferta retailer-ului fiind cuprins între 50.000 – 80.000 de lei. Numele celor șapte bărbați și trei femei care au plătit aceste ceasuri ”bijuterii” din aur galben nu sunt cunoscute publicului, fapt ce a constituit o surpriza plăcută pentru reprezentanții QuickMobile.

Pe site-ul retailer-ului încă mai este disponibilă oferta pentru cele trei versiuni Apple Watch (cel mai ieftin costând 1850 lei), doritorii putând alege dintre zeci de sortimente de curele confecționate din piele, metalice sau magnetice. În același timp se poate opta pentru două tipuri de dimensiuni ale ecranului, de 38 sau de 42 de milimetri.

După cum se știe, noul gadget Apple Watch poate fi conectat numai la smartphone-urile iPhone 5, iPhone 6 și iPhone 6 Plus, oferind în plus interfețe NFC, Wi-Fi și BlueTooth 4.0. Acest dispozitiv wearable se poate utiliza la inițierea apelurilor telefonice, la controlul camerei foto cu care e echipat iPhone-ul sau la interacțiunea cu aplicația Siri, acest inteligent asistent personal virtual.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.