Purifică aerul încăperii casei tale cu ajutorul unui dispozitiv inteligent

0
467

Personal air purifier ionizer, un dispozitiv mic şi inteligent capabil să îţi creeze o atmosferă plăcută şi confortabilă în sejurul casei tale. Cu siguranţă ai cel puţin o persoană în familie care fumează, iar de cele mai multe ori te chinui să scapi rapid de fumul de ţigară însă nimic nu te ajută. Datorită acestui produs de acum puteţi elimina cu uşurinţă toate elementele urat mirositoare din bucătărie, dormitor sau baie, având un sistem propriu şi de bună calitate, capabil să purifice cu uşurinţă aerul aflat în atmosferă. Acesta, în comparaţie cu multe astfel de dispozitive aflate la momentul de faţă pe piaţă, este capabil să elimine o grămadă de factori ce pot afecta în timp sănătatea familiei tale.

000

Se conectează direct la priză de 110-220 V, are o eficientă de 1.8W, un volum al aerului de 50-159m3/h, o viteză de purificare de 2.7 m3/s şi este foarte silenţios. Pe partea estetică, acesta este îmbrăcat într-o carcasă albă cu elemente negre şi portocalii, iar în partea de sus are un buton dedicat pornirii şi opririi. Tehnica pe baza căreia funcţionează întregul sistem de purificare a aerului, este bazată pe tehnologia Negative Ion, capabilă să sterilizeze şi să elimine cu uşurinţă mirosurile neplăcute.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii va invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi achiziţionat de la BangGood.com la preţul de $8.99.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.