Cheerson CX-10A CX10A, o dronă potrivită pentru distracţie

0
564

Acum ceva timp am făcut un articol cu privire la o dronă de antrenament de dimensiuni mici, capabilă să încapă până şi într-un buzunar, însă astăzi am găsit ceva şi mai interesant, şi anume un înlocuitor mult mai mic şi mult mai fiabil. Cheerson CX-10A CX10 aşa cum a fost denumită de către dezvoltatori, este capabilă să execute unele dintre cele mai extreme trucuri.

SKU18631410

În comparaţie cu drona prezentată anterior, noul model este cu puţin mai scump, dar şi mult mai bun din punct de vedere al calităţii. Drona beneficiază de un controler, foarte uşor de folosit şi intuitiv, ce îţi poate oferi şansa să realizezi fără să depui efort tot felul de trucuri în aer. Modelul Cheerson CX-10A CX10A are la bază o baterie de 3,7 V 100MAH capabilă să reziste în zbor timp de 5 minute. Distanţa maximă de control este de până la 20 de metri, iar în ciuda acestui aspect va puteţi juca cu ea până şi în casă, fiind mică şi neafectând cu nimic mobilierul sau obiectele ce o înconjoară. Aceasta dispune de o gamă variată de culori, printre care negru, alb, argintiu şi auriu.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii va invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi achiziţionat de pe BangGood.com la preţul de $14,39.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.