Recomandarea săptămânii: LastPass, o extensie ce te ajută să faci ordine în conturile tale

0
927

LastPass este una dintre cele mai interesante extensii pe care le poţi găsi în browserul web Google Chrome. Personal, folosesc această extensie de cel puţin un an şi nu am întâmpinat nici-un fel de preblema sau disfuncţionalitate, merge perfect indiferent dacă vorbim de un calculator cu Windows/Os X sau un telefon, întrucât LastPass are şi versiunea pentru telefoane mobile, sincronizată cu cea de pe desktop.

Extensia are rolul de a ţine minte toate parolele pe care le tastezi în browserul tău web, de a le crea un mediu mult mai simplist de administrare şi de a mai uşura din munca utilizatorului atunci când acesta vrea să între pe mai multe site-uri cu o singură parolă, dar vrea totodată să fie şi protejat în privinţa unor atacuri.

Extensia se poate găsi în magazinul celor de la Google sau Mozilla Firefox cu uşurinţă, se instalează extrem de uşor şi nu necesită foarte multe cunoştinţe în domeniul IT pentru a fi folosită, are o interfaţă destul de simplistă ce îţi permite să o administrezi de oriunde te-ai afla. Imediat după instalare aceasta va dori să îţi faci un cont pe care să îţi poţi stoca viitoarele tale informaţii din mediul online, are până şi o funcţie de auto-completare a datelor atunci când intri pe un site.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.