Recomandarea săptămânii: Speedfan, cea mai uşoară metodă de a monitoriza temperatura calculatorului

0
868

Cu siguranţă majoritatea persoanelor ce deţin un calculator sau un laptop au avut probleme cu temperaturile de la componentele hardware. De multe ori s-au căutat soluţii cu privire la acest subiect dar din păcate doar foarte puţine au fost compatibile şi cu sistemele mai vechi. Monitorizarea temperaturii unui calculator este foarte importantă, atât pentru durata de viaţă acestuia cât şi pentru eventualele probleme ce ar putea apărea în urmă unei supraîncălziri.

Speedfan este ideal pentru orice utilizator, fie că vrea să afle temperaturile de la procesor, placă video, hdd şi placă de baza, acesta este capabil să facă aproape orice, inclusiv să gestioneze automat sau manual rotaţiile ventilatoarelor de răcire. Marele atu al acestui program este redat de simplitate şi funcţionalitate, poate fi rulat absolut pe orice sistem de operare sau calculator cu specificaţii mai slabe. Din fericire acesta este gratuit şi foarte uşor de accesat, poate fi lăsat în taskbar şi să afişeze anumite informaţii cu privire la temperaturile din PC fără să consume prea multe resurse.

Dacă vreodată v-aţi gândit cum să vă administraţi mai bine temperaturile unnei componente din calculator, acesta o poate face cu uşurinţă fără să va dea prea mari bătăi de cap. Personal folosesc acest software de câţiva ani şi nu am fost niciodată dezamăgit de performanţă sa, a rulat perfect pe orice sistem de operare atât pe laptop cât şi pe calculator.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.