Review: Mouse Dragon War Dragunov

0
1696

A trecut mai bine de o lună de când mi-am achiziționat un nou mouse de pe PcGarage. Ceea ce foloseam eu înainte nu avea absolut nici-o legătură cu ceea ce făceam, gaming. M-am simțit atras de designul și specificațiile lui, dar și de prețul foarte mic. Timp de o lună de zile l-am testat și încă îl mai testez zilnic, având și un job ce implică mult statul în față calculatorului. Este foarte bun atât pentru partea de Gaming cât și pentru cea de office, nu ai nevoie de un alt mouse, acesta vine cu tot ceea ce îți trebuie. Nu e iluminat pe carcasă, are doar un logo și o formă geometrică destul de interesantă.

Prima dată când am achiziționat acest mouse mi s-a părut enorm de mare pentru mâna mea, dar în timp am descoperit că este perfect. Nu mă așteptăm că după câteva zile de la folosirea acestuia să mă acomodez atât de bine. Unul dintre marile avantaje care m-au atras a fost, că vine în pachet cu un mousepad. Nu foarte multe companii producătoare de periferice pentru pc fac asta, să îți ofere și un mousepad de calitate destul de bună la același preț. Se mișcă relativ bine și pe o altfel de suprafață dar pe mousepad-ul cu care vine în pachet zboară precum un dragon. Este ceea ce îți dorești de la un mouse, calitate, performanță și design atrăgător.

Este foarte solid, iar greutatea pe care o are se adaptează rapid pentru orice tip de utilizator. Nu e foarte customizabil, dar are ceea ce dorești atunci când vrei să te joci la nivel profesional. Are 6 butoane, două laterale pentru scrollarea rapidă printre pagini, cele două click-uri, butonul de la rotită de scroll și butonul de la setarea DPI-ului. Că tot veni vorba, să vă prezint câteva dintre specificațiile pe care le oferă mouse-ul: Senzor laser Avago 5050 – 3200 DPI, rezoluție ajustabilă pe 4 trepte(800/1600/2400/3200 DPI).

Mouseul Dragon War Drugunov poate fi achiziționat de pe Pc Garage la un preț foarte bine optimizat pentru calitatea pe care o oferă.
Iti dau reducere 1% la PC Garage

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.