Riot interzice cu desăvârşire G2A

0
478

Cu toate că G2A încearcă să îşi făcă un renume şi să devină cunoscută în toată lumea, atât prin sponsorizare cât şi promovare, se pare că unele companii nu sunt de acord cu modul lor de lucru, interzicându-le să mai afişeze oferte din interiorul gamei lor de producţii. Cei de la G2A se ocupă de ceva timp cu revânzarea jocurilor în format „cod”, întocmai pentru ai ajuta pe oameni să pună mâna pe respectivul titlu la un preţ mult mai decent şi fără să îşi piardă banii printr-un scam page. Ba mai mult, G2A ajută şi sponsorizează în acelaşi timp echipele de eSports, însă cu toate acestea se pare că cei de la Riot vor să închidă orice fel de cale de acces către aceştia.

Problema în cazul celor două companii a apărut datorită unui factor extrem de important pentru Riot, respectiv că G2A îi ajută pe oameni să îşi vândă conturile ceea ce încalcă din start o condiţie extrem de importantă din regulamentul Riot Games. Pe lângă asta, cei de la G2A le permiteau oamenilor să îşi pună spre vânzare o ofertă de boosting pentru conturile de level mai mic, ajutându-i să crească în grad în schimbul unei sume de bani, ceea ce ar fi dus la o proastă desfăşurare a jocului League of Legends produs de Riot Games.

G2A, conform ultimei declaraţii din partea Riot, se pare că nu mai au voie să sponsorizeze anumite echipe de League of Legends precum: Cloud9, Counter Logic Gaming şi H2K. Toate elementele ce ţin de RIOT, inclusiv siglele, vor trebui îndepărtate de pe site împreună cu ofertele de vânzare-cumpărare, ba mai mult G2A nu mai are voie să sponsorizeze vreodată o echipă de League of Legends.

Cu siguranţă această mişcare din partea Riot va afecta grav situaţia financiară a unor echipe extrem de căutate, G2A nemaiavând nici-o putere în faţa acestui element.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.