Roboţii sunt mult mai eficienţi la scris decât redactorii

0
476

Într-o lume în care totul se învârte în jurul tehnologiei, unii dintre cei mai buni dezvoltatori au găsit soluţia perfectă prin care să utilizeze roboţii în redactarea textelor. La momentul de faţă, proiectul nu este atât de bine conturat, însă pe viitor ar putea să creeze mari probleme celor din domeniu, fiind mult mai eficient şi capabil să scrie în funcţie de cerinţele administratorului într-un timp foarte scurt. Fiind vorba despre o minte robotizată, o minte în care totul se petrece cu viteza luminii, articolele scrise de aceştia ar putea fi terminate în doar câteva minute, fără o corectură sau o trecere cu vederea.

În trecut s-au făcut experimente doar cu ajutorul software-ului, folosindu-l în scrierea textelor oficiale, oferind un rezultat neaşteptat. Pentru a demonstra şi mai mult puterea de calcul şi procesare a roboţilor, cei de la NPR au pus faţă în faţă un redactor cu experienţă şi generatorul de ştiri Automated Insights WordSmith, astfel încât rezultatul a fost peste limita aşteptărilor. Software-ul a reuşit să termine testul în doar 2 minute, iar omul în 7 minute, dovedindu-se astfel eficienţa de lucru.

Desigur, la momentul de faţă fiind în stadiul de proiect, nu pot fi găsite fraze prea elocvente, însă pe viitor dezvoltatorii vor dori să îi adauge noi sisteme prin care totul să decurgă aşa cum trebuie şi să ofere unele dintre cele mai bune articole din lume.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.