Noul Samsung Galaxy Note Edge va fi lansat fără posibilitatea folosirii cunoscutului „S Pen”

0
556

În jumătatea anului 2015 utilizatorii de Android au fost surprinşi de majoritatea companiilor de smarphone-uri. Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge, LG G4 şi HTC One M9 au adus unele caracteristici noi în tehnologie până acum dar lasă cealaltă jumătate a anului ca fiind un mister în ceea ce priveşte viitoarele gadgeturi.

Se zvoneşte că vor apărea noi gadgeturi de la Motorola, LG şi Google, dar ce se va întâmplă cu următorul dispozitiv Samsung Galaxy Note ? Se aud zvonuri în ceea ce priveşte Samsung Galaxy Note 5 care va fi lansat undeva în jurul lunii iulie dar preşedintele Samsung Shin Jong-Kyun a precizat că compania a luat o mică „pauză”. Acum, conform SamMobile, se aud zvonuri noi despre următoarele dispozitive Samsung – Galaxy Note 5 şi „succesorul” Note Edge.

Samsung a făcut o precizare în privinta noului dispozitiv Note Edge, acesta având numele de cod „Project Zen”. Zvonurile timpurii au sugerat că dispozitivul va oferi un procesor Snapdragon 808, display-ul va fi unul curbat Super AMOLED de 5.4-5.5 inch. Vine împreunăcu S Pen şi 32GB de stocare.

Într-un raport, compania oferit un nou nume de cod gadgetului Note Edge, acesta numindu-se „Project Zero 2”. Project Zero a fost numele de cod folosit pentru Galaxy S6, ceea ce însemna că aceştia merg înapoi cu configuraţia dispozitivului. Cel mai probabil, din cauza vânzărilor slabe al modelului Galaxy Note Edge, Samsung şi-a dat seama acum că trebuie să facă unele modificări la modelul 2015 pentru a creşte vânzările.

Project Zero 2,care poartă numărul de model SM-G928,va veni cel mai probabil fără posibilitatea utilizării cunoscutului S Pen. Raportul menţioneazăcă, în loc de a fi un frate apropiat cu Galaxy Note 5, Project Zero 2 va fi cel mai probabil o versiune mai diferită cu un display preluat de la Galaxy S6 Edge.Samsung va oferi două accesorii Clear View şi S View, asemănătoare cu cele de la Galaxy 5 şi Project Zero 2, inclusiv un nou accesoriu numit Coperta Tastatură.

Ambele dispozitive se vor lansa la IFA 2015, ceva obişnuit pentru linia Samsung Galaxy Note.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.