Rockstar vine cu noi provocări în GTA 5 Online Freemode

0
527

Freemode-ul Gta 5 Online s-a rezumat până acum doar la condusul mașinilor prin superbul univers al jocului, completat de comiterea câtorva ilegalități. Poate ar trebui să jefuiești o bancă, te-ai gândi. Nu, vei zice, nu vei jefui o bancă pentru că un idiot cu o vestimentație stridentă tocmai te-a ucis fără motiv. Începând de săptămâna viitoare, vei putea face mult mai multe lucruri în Freemode în afară de misiuni. Pe 15 septembrie, Rockstar va introduce Freemode Events (Evenimente Freemode). Iată părerea oficialilor Rockstar:

„Evenimentele în Freemode sunt noul progres în ceea ce privește gaming-ul în open world. Jucătorii pot avea acces la o serie de mini jocuri și provocări integrate perfect în lumea GTA 5. Noul mod va profita din plin de avantajele oferite de ultimele generații de console și PC-uri, astfel încât să poată oferi o experiență unică, fără meniuri, fără timpi de încărcare, doar o sesiune open world plină de prieteni, colegi sau rivali. Evenimentele vor apărea aleatoriu în timp ce vă plimbați dar aveți și posibilitatea de a alege pe cel dorit și să-l personalizați.”

Unul dintre mini jocurile descrise de Rockstar poartă numele de King of the Castle: în joc trebuie să te urci pe o colină sau o bucată de pământ mai înaltă și să-ți protejezi teritoriu de ceilalți jucători. Într-un alt event, Hunt the Beast, un voluntar se va transforma într-o bestie puternică care trebuie să scape de urmăritorii neobosiți, aceștia fiind ceilalți jucători. Așadar, ziua cea mare va fi pe 15 septembrie, când vom putea și testa noul progres de la Rockstar.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.