Takee 1 3G, primul phablet din lume cu ecran holografic 3D

0
519

Dacă te-ai gândit măcar o dată să îţi schimbi sau să îţi cumperi un telefon nou, noi avem soluţia ideală pentru nevoie tale. Takee 1, este primul telefon din lume ce poate oferi o imagine de bună calitate în format 3D fără ca beneficiarul să fie nevoit să poarte ochelari speciali. Cum vine asta? Ei bine, de câţiva ani dezvoltatorii au creat laptop-uri şi televizoare capabile să ofere o claritate şi o imagine holografică 3D de cea mai înalta speţă, însă cu ajutorul evoluţiei tehnologiei sistemul a putut fi introdus şi pe dispozitivele de dimensiuni mai mici.

201509071058111661

Takee pe lângă faptul că îţi poate oferi o imagine holografică, adică îţi poate crea impresia că tot ceea ce se petrece pe ecran este cu mult mai aproape de tine, are şi multe alte avantaje. Procesorul spre exemplu este un factor destul de important ce îi oferă posibilitatea de a converti şi a transmite imaginea 3D fără nici-un pic de delay sau lag, beneficiind de un modul MTK6592 Octa Core tactat la o frecvenţă de 2.0GHz, cât şi de o memorie ram de 2GB. Pe partea de stocare acesta dispune de 32 de GB iar ca sistem de operare telefonul rulează pe Android 4.2. Ecranul este şi el la fel de bine ales, fiind un Gorilla Glass, capabil să reziste la zgârâieturi sau la căzături. Modulul grafic Mali-450MP, este capabil să ofere pe lângă imaginea de bună claitate în format 3D holografic, mii de ore de gaming, fiind foarte bine optimizat.

201509071058116064

La capitolul camerei foto acesta beneficiază de 13.0MP pentru camera principală şi 5.0MP pentru cea secundară, dedicată conversaţiilor audio-video cât şi selfieurilor. Telefonul este dual sim, dispune de senzori precum Gravity sensor, Gyroscope, Ambient light sensor, Digital compass cât şi de conexiuni Wifi, Bluetooth, 2G, 3G, GPS. Din punctul nostru de vedere este un terminal ce a reuşit să ne surprindă din mai multe puncte de vedere, începând de la calitatea display-ului şi a modului de redare holografic până la performanţă şi calitate.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii vă invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi achiziţionat de pe GearBest.com la preţul de $129,99.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.