S-a stabilit posterul pentru „Mission Impossible 5”

0
580

Tom Cruise vrea să demonstreze și în acest an 2015 că rămâne un producător de filme și un actor desăvârșit, iar poate că cea mai bună cale de urmat în acest sens este cea pentru care el a optat deja: să lanseze al 5-lea film din faimoasa serie Mission Impossible.

Participând ca actor dar și ca producător pentru noul Mission Impossible denumit Rogue Nation, Tom Cruise, care va juca rolul agentului Ethan Hunt, a dezvăluit posterul oficial al filmului:

mission

Așadar, vedem 3 bărbați cu ochelari de soare, ceea ce denotă mister, un tip cu un costum elegant care în mod sigur are ceva rol de lider și unul care ocupă mai mult loc în spațiu decât restul, acesta din urmă fiind probabil un mercenar. 

Tom Cruise lucrează la producția filmului Mission Impossible: Rogue Nation împreună cu David Ellison și Jeffrey Jacob Abrams. Din distribuție mai fac parte: Simon Pegg care va avea rolul Benji Dunn, Ving Rhames cu rolul Luther Stickell, Rebecca Ferguson cu rolul Ilsa Faust, Jeremy Renner ca William Brandt, Sean Harris, America Olivo, Alec Baldwin, Simon Mcburney și Zhang Jingchu.

Noul film poate fi încadrat în categoria producțiilor cinematografice de acțiune/aventură/thriller și prezintă ceea ce producătorii săi susțin a fi cea mai dificilă „misiune imposibilă” cu care trebuie să se confrunte personajul interpretat de Tom Cruise, întrucât acesta trebuie să pună capăt unei organizații internaționale meschine ce urmărește distrugerea Fondului Monetar Internațional.

Cea mai nouă producție din seria Mission Impossible va fi lansată în cinematografele din întreaga lume la sfârșitul lunii viitoare, pe 31 iulie, dar ea poate fi vizionată cu o zi mai devreme pe marile ecrane din Regatul Unit.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.