S-au pus în vânzare biletele pentru DreamHack Bucharest 2016

0
459

Dacă eşti pasionat de jocuri şi vrei să îţi dovedești abilităţile profesionale dobândite de pe urma orelor pierdute în faţa calculatorului, atunci cu siguranţă vei fi prezent la cel mai mare eveniment de gaming din România, DreamHack.

Potrivit ultimului comunicat din partea PGL, DreamHack Bucharest 2016 îşi va face prezenţa în perioada 16 – 18 septembrie, punându-vă deja la dispoziţie posibilitatea de a vă cumpăra bilete. Atât biletele cât şi abonamentele pentru cea de-a şaptea ediţie de DreamHack pot fi achiziţionate de pe shop.computergames.ro, la momentul de faţă având preţuri promoţionale.

salaEdiţia 2016 DreamHack Bucharest va scoate în prim plan turneul Zowie Open, aducând în ţara noastră opt dintre cele mai bune echipe de CS:GO din lume, urmând ca mai apoi să înceapă adevărata luptă având la dispozitie premii in valoare de $100.000.

22057539803_4528eb76a5_kDreamHack 2016 îşi deschide larg porţile pentru toţi pasionaţii de gaming, având la dispoziţie turnee atât pentru profesionişti cât şi pentru amatori. Începând cu data de 16 şi până pe 18 septembrie, DreamHack va fi gazda unui turneu cu totul şi cu totul special, în care gamerii îşi vor putea dovedi calităţile şi cunoştinţele în materie de HeartStone. De asemenea, la DreamHack nu vor lipsi nici activităţile speciale: Streaming Area, PGL Arena, PGL Adventure, Secret Shop sau concursul de Cosplay.

Aşadar dacă vrei să te întâlneşti cu opt dintre cele mai bune echipe de CS:GO din lume, să participi la evenimente sau să discuţi cu oameni din domeniu, DreamHack este locul potrivit pentru tine. Pentru mai multe informaţii te invităm să accesezi site-ul oficial al evenimentului.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.