Samsung Galaxy S7 a primit o dată oficială de lansare

0
514

După o perioadă bună în care ne-am tot uitat la imagini reprezentative cu viitoarele modele de telefoane Samsung, se pare că în sfârşit am primit o dată oficială de lansare, astfel încât să ştim când şi de ce să ne pregătim banii.

https://youtu.be/3g3O94WALV8

Seria de telefoane Samsung Galaxy a reuşit încă de la început să urce în fruntea sondajelor la cele mai vândute terminale mobile ale anului, aceştia aducând de fiecare dată oportunităţi din ce în ce mai avantajoase. Dacă Samsung Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge ţi s-au părut a fi unele dintre cele mai bune telefoane ale companiei, e timpul să îţi schimbi părerea întrucât în scurt timp vor veni pe piaţă noile modele, respectiv Galaxy S7 şi S7 Edge, ambele terminale fiind anunţate pe baza unui teaser de pe Youtube.

Potrivit informaţiilor, Galaxy S7 va da startul unei noi generaţii, el fiind deja pregătit pentru prezentare începând cu data de 21 februarie. Precum s-a întâmplat şi cu generaţia mai veche de telefoane, Samsung a hotărât ca şi de data aceasta să îşi prezinte produsele cu o zi înainte de Mobile World Cogress de la Barcelona. De asemenea, trebuie să avem în vedere faptul că pe lângă evenimentul celor de la Samsung va urma şi MWC, fiind desfăşurat în perioada 22 – 25 februarie. Revenind totuşi la Samsung, aceştia au decis ca în teaser-ul de pe internet să nu prezinte direct noul telefon, ceea ce ne duce cu gândul că nu va fi vorba doar de un singur device mobil, lăsând în special loc de interpretări. Mai mult decât atât, videoul de pe Youtube are la bază tagul #TheNextGalaxy ceea ce înseamnă că aşteptările noastre cu privire la lansările ce vor urma sunt cu adevărat meritate.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.