Samsung a minţit! Galaxy S7 Edge nu dispune de răcire cu lichid

0
981

Samsung Galaxy s7 Edge, unul dintre cele mai performante şi mai aşteptate telefoane ale anului 2016 a fost supus testului suprem.

JerryRigEverything, a dat cărţile pe faţă cu privire la promisiunile făcute de Samsung. Dacă se presupunea că noul Galaxy S7 Edge dispune de răcire pe bază de lichid, se pare că un inginer IT este de altă părere. Prin intermediul unui video uploadat pe Youtube, JerryRigEverything a reuşit să le dovedească tuturor contrariul promisiunilor făcute de Samsung. Acesta a ţinut în mod special să demonstreze capabilităţile hardware ale terminalului, însă din nefericire pentru cei de la Samsung, curiozitatea l-a împins să afle şi cum funcţionează sistemul pe bază de lichid. Spre surprinderea tuturor, în locul lichidului se aflau „sârme din cupru”.

Oare cei de la Samsung au o scuză pentru asta? De ce i se mai spune „The Liquid Cooling” dacă în interior nu deţine nici un fel de lichid? Totuşi, trebuie să ţinem cont, în ciuda faptului că nu e ceea ce au promis, întregul sistem de descurcă destul de bine, disipând căldura în mediul extern cu succes, fără să supraîncălzească componentele hardware.

Lăsând puţin deoparte acest aspect, JerryRigEverything a demonstrat că sistemul de stabilizare al camerei principale este într-adevăr conform specificaţiilor. Mai exact, camera foto/video vine la pachet cu stabilizator fizic, ceea ce înseamnă că îşi schimbă direcţia pentru a menţine cadrul cât mai stabil. Se pare că în sfârşit avem stabilizare video precum la aparatele profesionale fără să folosim un gadget care să permiă acest lucru.

Din punctul meu de vedere noul telefon Samsung, merită apreciat doar pentru modul în care au reuşit să introducă sistemul de stabilizare, lăsând deoparte aspectul cu privire la Liquid Cooling.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.