Samsung acuzată că ar fi „împrumutat” un element esenţial de la iPhone

0
683

Războiul dintre Apple şi Samsung nu o să înceteze niciodată, însă sunt şanse ca la un moment dat una din aceste două mari companii să iasă învingătoare şi să fie cu un pas înaintea celeilalte. Conform unor zvonuri de pe internet se pare că celor de la Samsung ar fi trebuit să li se interzică anumite elemente ce se regăsesc şi pe iPhone.

De data aceasta Apple este cea care a reuşit să devină victorioasă în confruntarea cu cei de la Samsung. Se pare că în urma unui proces desfăşurat la un tribunal din America, Samsung ar fi primit răspunsul final. Din cele relatate către presă, Samsung ar fi „împrumutat” anumite elemente ce pot fi regăsite şi pe iPhone, riscând acum să fie interzise total. Mai exact, este vorba de anumite funcţii speciale precum slide to unlock, autocorrect şi quick links.

Confruntarea celor două companii a început încă de acum un an, când un juriu din California a hotărât ca Apple să primească o sumă considerabilă de bani de la Samsung pentru violarea unor patente. Desigur că Samsung în acel moment nu a realizat cât de gravă era situaţia şi a continuat să se folosească în continuare de acele elemente, urmând mai apoi să fie constituit un proces de pe urma căreia se pare că Apple ar fi câştigat.

Telefoanele implicate în acest proces sunt Samsung Galaxy S II şi Note II iar scoatarea lor de pe piaţă, ţinând cont că sunt depăşite din punct de vedere tehnologic nu ar reprezenta neapărat o pierdere pentru companie, având în continuare produse mult mai calitative şi mult mai capabile să depăşească tehnologiile folosite de către cei de la Apple. Samsung investeşte în fiecare element creat, atât timp cât şi dăruire iar dacă în urma unui proces au câştigat cei de la Apple asta nu înseamnă că totul se termină, ci dimpotrivă le vor demonstra tuturor că vor dezvolta noi sisteme tehnologice pe care cei de la Apple să fie invidioşi.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.