Scos din uz încă din 2003, avionul supersonic comercial Concorde va străbate cerul din nou, cel puţin cât timp va fi susţinut de un grup de fani cu dare de mână. Clubul Concorde include foşti piloţi ai aeronavei, călători frecvenţi ai acestuia şi alţi entuziaşti ai aviaţiei, care doresc şi susţin financiar readucerea avionului pe cer.
Clubul intenţionează să achiziţioneze 2 exemplare ale avionului. Unul va fi expus la Londra până la finele anului 2017, pe o platformă amplasată pe râul Thames. Atracţia turistică va include un restaurant care va avea în meniu mâncăruri ce erau servite înainte pe timpul zborului când acesta era în funcţiune. Pentru finanţarea proiectul, clubul susţine că are 40 de milioane de lire disponibile.
Însă celălalt Concorde, pe care grupul doreşte să-l vadă decolând în 2019, va avea nevoie de mult mai multă atenţie şi bineînţeles, şi mai mulţi bani. Clubul a mai declarat că are posibilităţile financiare pentru învestirea a 120 de milioane de lire pentru cumpărarea şi renovarea unui Concorde expus în aeroportul La Bourget din Paris. Când va fi gata de zbor, acesta va fi folosit pentru pentru evenimente speciale, închirieri şi demonstraţii aviatice.
Data pentru posibila reîntoarcere a lui Concorde nu a fost aleasă întâmplător. Aceasta marchează 50 de ani de la inaugurarea zborului supersonic în 1979. Dacă vor avea succes, cublul nu exclude posibilitatea de a achiziţiona încă un avion.
După aproape 3 decenii de serviciu sub administraţia British Airways şi Air France, istoria lui Concorde se încheie în 2003, decizie rezultată în urmă tragediei din Franţa în anul 2000, atunci când o aeronava supersonică s-a prăbuşit peste un hotel la scurt timp după decolare de pe aeroportul Charles De Gaulle din Paris. În urma accidentului aviatic 113 oameni şi-au pierdut viaţa, 4 dintre ei aflându–se la sol.