Samsung Galaxy S6 ar putea veni cu o carcasă E-Ink

0
4387

Potrivit ultimelor zvonuri, Samsung ar putea oferi ca accesoriu pentru Galaxy S6 o carcasă cu un display E-Ink încorporat ce ar putea trasnforma noul Galaxy și într-un E-Reader. Cu toții știm că Samsung este un maestru în adăugare de funcții noi telefoanelor sale de top, așa că zvonul despre noul accesoriu este pe cât se poate de plauzibil. Această carcasă ar oferi un al doilea display e-ink, utilizatorii putându-se bucura de 2 dispozitive într-unul. Conceptul nu este nou, mai este întâlnit și la telefonul creat de ruși, Yotaphone 2, singură diferență fiind aceea că la Galaxy S6 display-ul e-ink va fi detașabil, aspect ce va fi mai practic pentru unii utilizatori.

Zvonurile despre noul Galaxy par să nu se mai termine. Potrivit unui site de specialitate polonez, terminalul va mai adăuga încă un senzor în palmares. De această data este vorba despre un senzor pentru măsurarea nivelului de glucoză din sânge. Având în vedere că persoanele cu diabet reprezintă 9% din populația globală, se pare că acest senzor va fi util multora dintre utilizatori, nemaifiind nevoit să poarte zilnic echipamente incomode.

Oricare ar fi ele speculatiile, un lucru este cert. Samsung va lansa în luna Martie în cadrul MWC 2015 un nou model, cu sau fără specificațiile de mai sus. Rămâne de văzut dacă misteriosul telefon va fi mult așteptatul Galaxy S6 sau alt model.

 

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.