Spotify primește upgrade-uri masive

0
420

Serviciul suedez Spotify, care se axează în principal pe streaming-ul de muzică, a făcut un anunț oficial cum că extinderea sa va include și un nou tip de playlist-uri care conțin videoclipuri. Cel care a vorbit despre această inițiativă a fost Daniel Ek, co-fondator al Spotify, în cadrul unei adunări din New York.

Spotify include acum un start page care cuprinde playlist-uri bazate pe starea de spirit a utilizatorului, după cum oficialii serviciului declară. Colecția de muzică este realizată atât de persoane specializate în domeniu, cât poate fi și actualizată cu preferințele pur personale ale utilizatorului. Melodiile pe care aplicația le va recomanda utilizatorilor săi sunt bazate pe istoricul muzicii ascultate de aceștia.

Podcast-urile sunt realizate cu scopul ca utilizatorii serviciului Spotify să fie informați și distrați fără a fi nevoie ca ei să părăsească aplicația. Opțiunea de „Running” este una nouă în cadrul serviciului suedez, care pune la dispoziția utilizatorului un playlist format din melodii motivaționale și inspirationale pentru desfășurarea de exerciții fizice.

Introducerea videoclipurilor reprezintă însă cel mai eficient update pentru Spotify. Pentru demararea proiectului s-au inițiat parteneriate cu firme precum BBC, MTV, NBC, ABC, TED, Adult Swim, Comedy Central, ESPN, Vice News și altele, așa că știrile video care pot fi vizualizate vor veni de la aceste surse. Încă de la începutul lunii s-a vorbit despre inițiativa introducerii videoclipurilor, însă totul era pentru moment doar la nivel de zvon, ceea ce nu mai e cazul în prezent.

Noile experiențe care pot fi trăite prin intermediul serviciului Spotify pot fi accesate de pe iPhone-uri de către cetățenii din SUA, Regatul Unit, Germania și bineînțeles din Suedia, începând din data de 20 mai 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=N_tsgbQt42Q

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.