SRT Tomahawk, hipermașina de 2590 CP din 2035

0
819

Compania FCA US LLC (noua denumire a Chrysler Group LLC) în colaborare cu Sony a prezentat ieri la Auburn Hills, Michigan noul său concept de mașină a viitorului denumit SRT Tomahawk Vision Gran Turismo.

Pentru plăcerea de a conduce o astfel de hipermașină va trebui să așteptăm 20 de ani deoarece producătorul american prevede că acesta este un model al anului 2035. Din fericire există un ”artificiu” prin care o putem conduce fără să așteptăm atâta vreme.

1

Este vorba despre posibilitatea descărcării acestei mașini pentru GT6 de pe PlayStation 3, disponibilitate oferită de Poliphony Digital, al cărei parteneriat de lungă durată cu Vision Gran Turismo aduce la viață, în format digital, cele mai tari mașini reale.

2

SRT Tomahawk va putea fi descărcată chiar din această vară, fiind disponibilă în trei versiuni: stradă, curse și ”tehnologie experimentală”, având o putere cuprinsă între 1007 și 2590 de cai putere. Chiar și în cursele virtuale, viteza maximă de 404 mph (peste 650 km/h) este fabuloasă.

3

Această forță a naturii vine cu un motor V-10 purtând semnătura Viper’s, asociat cu un sistem pneumatic ce direcționează roțile, gestionează panourile aerodinamice retractabile, modifică rata de suspensie și chiar presurizează un costum ”g-suit”, așa cum întânești numai la piloții avioanelor de vânătoare.

4

Deja avem toate datele pentru a accepta provocarea conducerii unui astfel de bolid prin simpla descărcare a variantei sale virtuale oferită de Poliphony Digital și credem că cei care nu au cumpărat încă o consolă PlayStation 3 ar trebui să o facă dacă vor să încerce senzațiile nepereche ale conducerii acestei hipermașini, SRT Tomahawk.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.