Jocul „Heroes of the Storm” a fost lansat oficial

0
599

Lansat încă de pe 13 ianuarie în varianta beta, noul joc multiplayer online „Heroes of the Storm” dezvoltat de către americanii de la Blizzard Entertainment este acum disponibil în varianta full, procurarea și testarea sa fiind gratuite.

Fiind intens promovat în special prin intermediul unor reclame TV din SUA, ne putem aștepta ca cel puțin în această țară să fie primit cu entuziasm de către publicul larg. Odată cu lansarea oficială a noului joc de la Blizzard Entertainment, dezvoltatorii săi i-au introdus și un scurt rezumat al celor mai interesante situații cu care gamerii se pot confrunta în experiențele virtuale.

În „Heroes of the Storm” aveți ocazia de a va reîntâlni cu personaje cunoscute în celebrele jocuri Warcraft, Starcraft sau Diablo. Obiectivul principal e să ghidați în luptă o echipă formată din 5 personaje aflată în conflict cu altă echipă de 5. Puteți alege unul din cele 3 game mode-uri principale, adică să jucați împotriva computerului, de partea altor personaje controlate de computer sau în varianta multiplayer, care va fi probabil cea mai solicitată. Există 36 de personaje disponibile în joc găsite sub denumirea de „eroi”, aceștia fiind grupați pe roluri diferite. În ciuda faptului că cei mai mulți critici ar cataloga „Heroes of the Storm” drept un joc multiplayer de strategie și acțiune, compania care l-a produs nu pare să fie tocmai de acord cu aceste etichete, ci își consideră jocul ca fiind la un nivel mai avansat, denumindu-l unul de tip broader playstyle, adică având un gameplay ce vizează o varietate de perspective diferite.

În timpul rulării noului joc de la Blizzard Entertainment aveți și posibilitatea de a cumpăra personaje sau diverse îmbunătățiri ce pot fi aduse acestora, procedeu ce nu este tocmai străin gamerilor.

Cerințele minime de sistem necesare rulării jocului „Heroes of the Storm” nu sunt prea pretențioase. E suficient chiar și un sistem de operare Windows XP, deși recomandat e să aveți măcar Windows 7. Procesorul poate fi Intel Core 2 Duo sau unul din gama AMD. Și în privința memoriei cerințele sunt rezonabile, jocul solicitând doar 2 GB de RAM și 10 GB spațiu de stocare pe hard-disk. Abia când vorbim de placa video lucrurile se complică nițel, fiind necesar să aveți NVIDIAA® GeForceA® 7600 GT, ATI Radeona„¢ HD 2600 XT, sau IntelA® HD Graphics 3000.

Poate că o mare problemă a jocului „Heroes of the Storm” e faptul că acesta poate fi jucat doar cu tastatură și mouse, nefiind compatibil cu vreun alt tip de controller.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.