Star-Light 117 46DM8000, televizor Full HD la mega reducere

0
792

Am căutat şi am găsit soluţia perfectă, atât din punct de vedere a calităţii cât şi a preţului. Dacă vara aceasta te-ai decis să stai acasă, să te răcoreşti în faţa televizorului, noi avem o recomandare de nerefuzat. În ciuda faptului că are 117 centimetri, preţul acestuia este extrem de mic, oferindu-ţi astfel şansa de a testa şi a experimenta calitatea unui ecran Full HD pe o diagonală extrem de mare.

res_d160d1e7a304990a5e7b678b81e326ca_full

Nu este Smart TV, dar poate primi funcţii suplimentare cu ajutorul unui stick inteligent, însă dacă vrei să îl foloseşti doar pentru televiziune şi conectarea dispozitivelor din casă pentru a afişa filmele pe un ecran mai mare, este suficient să îl alimentezi la priză şi să faci transferul de informaţii dintre terminalele alese. Televizorul dispune de două difuzoare a câte 10W, capabile să ofere un sunet de foarte bună calitate şi să acopere cu uşurinţă o rază cât mai mare. Rezoluţia nativă a acestuia este de 1920×1080, perfectă cât pentru al putea folosi şi pe post de monitor la calculator. Pe partea de conectivitate acesta beneficiază de un port HDMI, D-SUB, PC Audio în, Coaxial, SCÂRŢ şi Slot CI+.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe specificaţii şi informaţii, vă invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi comandat de la eMAG la preţul de 1.199,99 Lei.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.