Maşină de spălat vase Whirpool ADG145

0
599

De mai bine de câţiva ani de când a apărut prima maşină de spălat vase, tot mai multe persoane au aşteptat ca preţurile pentru această categorie de electrocasnice să scadă, şi iată că în sfârşit dorinţa li s-a împlinit. Cei de la Whirpool pe lângă calitate şi performanţă, mai pun de fiecare dată accentul şi pe cost, astfel încât să adapteze produsele în funcţie de buzunarele tuturor oamenilor. În oferta celor de la eMAG, cu ocazia campaniei Stock Busters, pe lângă gadgeturi şi alte minunăţii din lumea pasionaţilor de IT, au intrat şi electrocasnicele care par să devină din ce în ce mai inteligente şi mai fiabile.

Maşina de spălat vase despre care vom discuta astăzi se numeşte Whirpool ADG145. Acesta poate fi încorporată cu uşurinţă în masca de la chiuvetă, având anumite monturi ce îi vor permite o integrare rapidă cu orice suprafaţă. Din punct de vedere a numărului de programe de spălare, aceasta beneficiază de 9 seturi a câte 5 programe, astfel încât să îţi ofere posibilitatea de a curăţa cu uşurinţă orice tip de vas. Poate fi folosită în special şi pentru vasele mari, având o capacitate de stocare suficient de capabilă încât să permită acest lucru. Printre multe altele, maşina de spălat vase Whirpool ADG145 este foarte eficientă şi din punct de vedere a consumului de energie electrică.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii vă invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi achiziţionat de pe eMAG la preţul de 1.049,74 Lei.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.