Telefonul Dorel a fost lansat

0
1119

Vreun mister neelucidat in numele acestui telefon? Eh, probabil ca da. E vorba despre telefonul Dorel, cel care promite să facă ravagii pe piața din România.

Dorel, cunoscut ca personaj principal al scheciurilor amuzante, vine acum si in varianta de telefon mobil. Cei de la Utok s-au gândit sa facă ceva inovativ, care sa atragă cumpărătorii numai prin numele sau.

Telefonul Dorel este unul dintre cele mai rezistente telefoane vândute sub brand romanesc. Este foarte rezistent la praf, șocuri si apa. A fost conceput si prevazut in special celor care lucrează in condiții care pot dauna unui telefon, in praf, in frig si umezeală.

Telefonu este învelit într-un cauciuc care promite sa fie autorizat IP67 care îl face rezistent la praf si scufundarea in apa îndelungul a 30 de minute. La performante nu se lauda extrem de mult, are un procesor de 1.2 gHz, un ecran IPS de 3,5 inch, o memorie de stocare de 4 gb care poate fi extinsă cu ajutorul unui card micro SD pana la 32 de GB si o capacitate a bateriei de 2000 mAh.

Acesta dispune de 5 ani garanție, oferă o lună gratuita de filme, seriale si emisiuni live pe aplicația Seenow, o lună gratuită in aplicația de muzica Zonga si 100 de cărți pre-instalate ce pot fi accesate cu ajutorul aplicației dedicate Elefant eBooks Reader.

Telefonul Dorel poate fi găsit pe site-ul oficial UTOK www.utok.ro la prețul de 599, începând cu data de 2 februarie 2015.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.