Telefonul Droid Turbo 2 a fost supus celor mai agresive teste de anduranţă

0
513

Se pare că datorită unei noi tehnologii ce îi va oferi ecranului un plus din punct de vedere a protecţiei, ar putea să cauzeze mari probleme în viitor creatorilor de Gorilla Glass, care până la momentul de faţă s-au dovedit a fi unii dintre cei mai buni producători de ecrane pentru telefoane şi tablete. Noua tehnologie poartă denumirea de  şi a fost implementată pe un produs care ar trebui să revoluţioneze cu adevărat piaţa de smartphone-uri, fiind extrem de rezistent.

Producătorii de la Verizon din Statele Unite au încheiat în decursul anilor câteva contracte cu cea mai mare companie producătoare de telefoane, Motorola. Aceştia au avut clauză principală ca în fiecare an compania să materializeze un dispozitiv exclusiv, combinând şi luând tot ceea ce e este mai bun de la mai multe produse de acest gen, dezvoltând astfel unele dintre cele mai noi exclusivităţi bazate de data aceasta pe ecranul cu tehnologia ShatterShield. Noul prototip de ecran aduce extrem de multe beneficii din punct de vedere a siguranţei și a durabilităţii în timp, el fiind foarte rezistent la şocuri, la zgârâieturi sau la alţi factori ce ar putea cauza deteriorarea acestuia. Mai pe înţelesul tuturor, ecranul nu se crapă atunci când vă aruncaţi telefonul de pământ. Un factor important ce face ca această nouă tehnologie să fie în topul preferinţelor, este legat de costul schimbării unui ecran de smartphone în 2015, care de data aceasta ar trebui să fie cu ceva mai ieftin.

O echipă de la CNN Money nu a crezut în adevărata tehnologie din spatele noului tip de ecran, aşa că au pus mâna pe un terminal şi au început să îl supună mai multor teste. Desigur că în anumite situaţii au cam exagerat, însă au reusit să demonstreze cu adevărat rezistenţa noului ecran. Fără să vă ofer prea multe spoilere vă las în compania videoului de mai jos, în care se prezintă în detaliu fiecare acţiunea dură prin care a trecut Droid Turbo 2.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.