Google aduce Halloween-ul mult mai aproape de tine cu un nou joc în browser

0
471

Cei de la Google au lansat direct în motorul de căutare un scurt joculeţ de Halloween, întocmai pentru a aduce tuturor spiritul acestei sărbători.

Ca de fiecare dată, când vine vorba de un eveniment important, cei de la Google renunţă la logo-ul oficial din motorul de căutare şi îl înlocuiesc cu un Doodle interactiv. Acum, cu ocazia sărbătorii Halloween, aceştia au creat un scurt joc video, ce vă va putea face ziua mai frumoasă. De data aceasta, compania a avut grijă la mai multe aspecte cu privire la jocul afişat în doodle, punandu-l la dispoziţie în fiecare limbă, astfel încât toți utilizatorii ce au ca motor de căutare principal Google, să înţeleagă mult mai bine cursul acţiunii jocului.

Recent lansatul joculeţ de pe platforma Google poate crea dependenţă, asta datorită modului său de a interacţiona cu jucătorul şi a faptului că seamănă foarte mult cu Flappy Bird din punct de vedere a controlului. Jocul vă pune la dispoziţie patru vrăjitoare, cu ajutorul cărora veţi putea să zburaţi, să treceţi peste anumite obstacole şi să colectaţi bomboane. „Campionatul mondial al bomboanelor” precum a fost denumit de către creatorii lui, pare a fi mai de grabă un joc care să creeze o oarecare competiţie între prieteni sau apropiaţi, indemnadu-te să colectezi cât mai multe bomboane şi să faci un scor cât mai ridicat.

Lăsând puţin deoparte jocul şi amintindu-vă de fapt ceea ce înseamnă Halloween, vă putem spune că aceasta este o sărbătoare de origine celtică, ce a fost preluată astăzi de mai multe popoare din zona occidentală, sărbătoarea având menirea de a marca sfârşitul verii şi comemorarea morţilor. Conform legendei, în noaptea de Halloween, barierele dintre vii şi morţi sunt dărâmate, lăsându-i pe cei din lumea de apoi să umble liberi pe pământ.

Te provocăm să încerci noul joc din doodle-ul de la Google şi să ne arăţi scorul pe care l-ai făcut, pentru a ne dovedi cât de mult iubeşti această sărbătoare.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.