Trăieşte experienţa unui pilot de avion în 360°

0
449

Tehnologia imaginilor în 360° începe să devină din ce în ce mai apreciată de oameni, asta datorită funcţionalităţii sale speciale de a le oferi acestora posibilitatea de schimbare a unghiului de vizionare, în funcţie de preferinţă. Tehnologia clipurilor video în 360° nu este nouă, ea având în spate o istorie destul de interesantă şi o echipă care a făcut posibilă apariţia ei pe Youtube.

Este o tehnologie care a reuşit întradevăr să revoluţioneze modul de vizionare a videoclipurilor, lăsându-ţi la liberă alegere locul pe care vrei să îl vezi din respectivul format video. Un exemplu concludent ce l-am găsit zilele acestea pe internet, este despre o cameră în 360° instalată în cabina avionului, întocmai pentru a le reda oamenilor senzaţia pe care o trăiesc şi piloţii atunci când decolează sau aterizează. Precum puteţi vedea şi în clipul video, tehnologia 360° vă permite să vă uitaţi atât la peisaj, la piloţi dar şi la modul în care acţionează fiecare buton pentru a reuşi să ducă până la final cursa propriu-zisă.

Ne-am bucura dacă tot mai multe clipuri video ar deveni dintr-o dată în 360°, dar din păcate această tehnologie implică şi aparatură specială, mai exact o cameră, prin intermediul căreia se poate realiza un produs finit numai bun de urcat pe Youtube.

Fără prea multe spoilere, vă lăsăm să vizionaţi şi să vă bucuraţi de experienţa in 360° pe Youtube cu următorul clip video:

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.